Agility

AGILITY 2023

Agilityn alkeiskurssi pidetään pitkästä aikaa tänä keväänä!
Kurssipäivä on perjantai 12.5.-16.6. Ensimmäisellä kerralla aloitamme klo 17.30.
Kurssi sopii kaikille terveille koirille. Voit osallistua myös pennun kanssa.
Ensimmäinen treenikerta 12.5. on maksuton tutustumiskerta. Pääsette koirasi kanssa kokeilemaan, voisiko agility olla teille sopiva laji. Ota ensimmäiselle kerralle mukaan koirallesi maistuvia herkkuja, ruokakuppi sekä leluja, mikäli koirasi pitää niistä.
Mikäli päätät tutustumiskerran jälkeen jatkaa kurssilla, sen hinta on 50€, joka on samalla kentän avainmaksu koko kesän ajaksi. Pääset siis treenaamaan kentälle itsenäisesti myös kurssin jälkeen. Lisäksi sinun tulee liittyä kerhon jäseneksi.
Kurssille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tule vain paikalle 12.5. Mikäli et pääse ensimmäiselle kerralle, mutta haluaisit ehdottomasti tulla kurssille, ota yhteyttä messenger-viestillä, sähköpostilla pjkkry(at)gmail.com tai p. 0503493722/Eveliina.
Kurssin vetäjinä toimivat Sari Manninen, Taru Kuokkanen ja Eveliina Happonen
Tervetuloa mukaan!


TREENIKENTTÄ

Pyhäjärven kennelkerholla on treenikenttä Laitisentien päässä. Kenttää voi käyttää omatoimiseen treenaamiseen ja kentällä on agilityesteet.
Kentän käytöstä peritään avainmaksu, joka on 50€/ koko vuosi tai 15€/kk. Avaimen saadakseen tulee liittyä kerhon jäseneksi.
Mikäli haluat avaimen käyttöösi, laita vaikka yksityisviestiä messengerin kautta tai sähköpostia osoitteeseen pjkkry(at)gmail.com.