lauantai 31. elokuuta 2013

Agilityn kerhonmestaruuskilpailut 10.9.2013

Laitisentien koirakentällä kisataan agilityn kerhonmestaruuskilpailut tiistaina 10.9.2013. Kisat alkavat radanrakennuksella ja ilmoittautumisella klo 17.30. Kisaluokat pyritään aloittamaan klo 18. 

Kerhonmestaruus jaetaan kaikissa alla kuvatuissa kisaluokissa. Kaikki säkäluokat kisaavat samasta mestaruudesta. Osallistumisoikeus on kaikilla Pyhäjärven kennelkerhon jäsenillä. Osallistuminen on maksutonta. Kaikki osallistujat palkitaan -voittajat vielä muita paremmin!


Tervetuloa kisaamaan!


A-luokka

A-luokkaan voivat osallistua kaikki vuonna 2013 agilityharrastuksen aloittaneet koirat. Koirakolla on yksi minuutti aikaa suorittaa kentällä olevia esteitä haluamassaan järjestyksessä. Ennen suoritusta on 5 minuutin rataantutustuminen, jonka aikana voi suunnitella itselleen ja koiralleen sopivan reitin. Samaa estettä ei saa suorittaa kahta kertaa peräkkäin.
Oikein suoritetuista esteistä saa pisteitä seuraavasti: 
-hyppyesteet: 1 piste 
-muuri, pituus, putki, pussi ja rengas: 3 pistettä
-kontaktiesteet ja kepit: 5 pistettä. 
Eniten pisteitä minuutin aikana kerännyt koirakko voittaa!
Palkat saavat olla esillä ja koiraa saa palkata myös kesken suorituksen. 
Rimojen korkeudet mini: 10cm, medi: 20cm, maxi: 30cm

B-luokka
Osallistumisoikeus koirilla, jotka eivät ole startanneet virallisissa kisoissa, mutta ovat jo harrastaneet useamman kesän. Helppo hyppyrata kisasäännöillä. Radalla ei ole keppejä, rengasta tai kontaktiesteitä. Palkat voivat olla esillä radalla, mutta koiran saa palkata vasta maaliin tullessa.
Rimojen korkeudet mini: 20cm, medi: 30cm, maxi: 40cm

C-luokka
Luokkaan osallistuvat virallisissa kisoissa startanneet koirat. 1-2-luokan tasoinen agilityrata kisasäännöillä. Palkat eivät saa olla esillä, mutta koiran voi palkata heti maaliin päästyään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti