torstai 22. elokuuta 2013

Agilityn syystiedote

Hei kaikki Pyhäjärven kennelkerhon agilityharrastajat ja muut kentällä treenaajat!

Vilkas agilitykesä on takana ja monenmoista tapahtumaa tulossa vielä syksylle. Laitisentien koirakentälle tuli heinäkuun lopussa uudet hienot kontakstiesteet. Esteet olivat kalliit ja maksoivat useita tuhansia euroja, joten ollaanhan huolellisia niiden kanssa. Esteiden alla on pyörät siirtämisen helpottamiseksi. Luethan kontista löytyvät käyttöohjeet huolellisesti ennen kuin siirrät esteitä ja ilmoitathan välittömästi mikäli havaitset esteiden kanssa jotain ongelmaa. Pikaohjeet esteiden käytöstä löytyy myös kerhon kotisivuilta.

Tiistaina 10.9. klo 17.30 järjestämme kerhonmestaruusagilitykilpailut. Kilpailut ovat epäviralliset ja eri kisaluokkia löytyy niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Kisat ovat avoimet kaikille Pyhäjärven kennelkerhon jäsenille ja osallistuminen on maksutonta. Tarkemmat tiedot luokista ja säännöistä tulee kerhon kotisivuille elokuun aikana. Kaikki osallistujat palkitaan, voittajat vielä muita paremmin! :)

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna 28.-29.9. on edessä viralliset agilitykilpaliut, jotka järjestämme tänä vuonna oman kerhon voimin. Kisojen tuotto käytetään uusien kontaktiesteiden rahoittamiseen ja kentän ylläpitoon. Kaikkia agilityharrastajia ja kentällä treenaajia toivotaan avuksi kisatalkoisin. Talkoolaisia tarvitaan perjantai-iltana esteiden siirtämiseen Ikosen koululle sekä lauantaina ja sunnuntaina kisajärjestelyihin koko päiväksi.

Kisoissa tarvitaan monenlaisia talkoolaisia. Tehtävät eivät ole vaikeita ja opastamme kyllä mitä tarvitsee tehdä. 10.9. kerhonmestaruuskisoissa on myös tarkoitus harjoitella kisojen eri tehtäviä: ajanottoa, ratahenkilönä ja tuomarin sihteerinä toimimista. Kanttiinista kisoissa vastaavat tänä vuonna Pyhäjärven Pohdin juniorijääkiekkoilijat, joten siinä on meillä onneksi yksi huoli vähemmän. Meidän vastuullemme jää siis huolehtia, että kisat etenevät sujuvasti. Ilmoittaudu kisatalkoisiin viimeistään 15.9. lähettämällä sähköpostia kerhon osoitteeseen pjkkry@gmail.com. Koko päivän kisatalkoolaiset pääsevät itse kisaamaan puoleen hintaan!

Jäsenmaksulaskuja vanhoille jäsenille ei ole vielä lähtenyt sirheeriltä eteenpäin. Osa on jo saattanut siitä huolimatta maksaa jäsenmaksun. Jäsenmaksun voi maksaa kerhon tilille vaikkei varsinaista laskua ole vielä tullutkaan. Muista laittaa viitteeksi "jäsenmaksu ja oma nimi". Olethan muistanut myös avain- ja kausimaksut!

Anna Kilpiä tulee pitämään agilitykoulutusta Pyhäjärvelle sunnuntaina 8.9. Koulutus on alustavasti jo täynnä. Peruutuspaikkoja voi kysellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti